Welkom op de website van toerclub Walcheren !

Momenteel ondervinden wij problemen met de website m.b.t mailen


Bloesemtocht 2013

Begin forum > Praatjes en sterke verhalen > Bloesemtocht 2013 
 Leen van Tol

Auteur: Leen van Tol
lid forum
Aantal berichten: 19
14-04-13 | Bloesemtocht 2013
Op deze bewolkte en wat frisse zaterdag werd verzameld op het Dorpsplein. Een bakje koffie werd gemist. Dit werd echter goed gemaakt door de voorzitter, die vanaf het muziekpodium een donderspeech m.b.t. de veiligheidsregels hield.

Zwaar onder de indruk vertrokken klokslag 9 uur 20 leden en 10 gasten met een mooie snelheid (wind in de rug) de zak van Zuid Beveland in, om uiteindelijk in Wemeldinge in een moment van rust van koffie met appeltaart te genieten. De terugtocht werd met een tegenwind van 4 a 5 aangevangen met als positief punt een heerlijk zonnetje in het gezicht. Zes voortreffelijke voorijders hebben de club lekker uit de wind gehouden en richting huis gesleept.
Dank hiervoor.

In het peloton was af en toe wat gepiep hoorbaar, met al voornaamste reden: te weinig trainingskilometers gemaakt. Met 125 km en een gemiddelde van 27.7 km op de teller was ik kort voor 14.00 u thuis.
Zoals de naam van de tocht deed vermoeden, was er op een voorzichtig bloeiende forsythia na, geen bloesem te zien. Wel genoten van ons mooie Zeeuwse lanschap.

Kortom: een leuke, gezellige en sportieve tocht en voor herhaling vatbaar.

Met sportieve groet,

Leen van T.