Welkom op de website van toerclub Walcheren !


Toertochten 2016 - 2017.

Begin forum > Mountainbiken > Toertochten 2016 - 2017. 
Ronnie  Krocké

Auteur: Ronnie Krocké
beheer forum
Aantal berichten: 69
06-10-2016 | Toertochten 2016 - 2017.
Geachte leden,

0)Dit is de eerste berichtgeving omtrent het mountainbike seizoen 2016-2017. Dit bericht is verzonden aan alle leden van de TC Walcheren. De volgende nieuwsbrieven omtrent het mountainbiken zullen alleen worden gezonden aan die leden van de TC Walcheren die kenbaar hebben gemaakt dat ze belangstelling hebben voor het modderfietsen. Dit kunt u aangeven / wijzigen op de site van onze club, onder "menu beheer” —> "persoonlijke instellingen".

1)Op de site van de TC Walcheren staan de tochten vermeld tot en met december 2016, een drietal uitzonderingen daargelaten. Aanvullingen of wijzigingen kunnen altijd plaatsvinden, dus raadpleeg herhaaldelijk de site (toerkalender). Eind november 2016 zullen de tochten vermeld worden van januari tot en met maart 2017. Alle ritten zijn voor eigen rekening, vanuit verenigingswege worden geen tegemoetkomingen meer verstrekt, zoals besloten op de ledenvergadering.

2)De keuze is enorm de laatste jaren, per weekend vele tochten. Om een ieder de mogelijkheid te geven tot deelname is gepoogd zowel koersen te bezoeken op de zaterdag als de zondag. Echter op de zaterdag is het aanbod maar beperkt qua reisafstand, vandaar dat de zondag de boventoon heeft. Omdat een ieder zo zijn eigen voorkeur heeft voor bepaalde trajecten, hebben we als commissie zowel gekozen voor bosetappes en veldetappes. Het zijn uitgepijlde tochten en de afstand kan men zelf kiezen, op de site hebben wij de kortste en langste afstand vermeld.

3)Opgave dient plaats te vinden uiterlijk op donderdag voor 20:00 uur voor het weekend waarin de tocht plaatsvindt, middels de site. Dan kan hierna het vervoer worden geregeld, dus houdt u zich aan dit tijdstip. Het vertrektijdstip zal dan worden medegedeeld aan de belangstellenden. De vertrekplaats blijft ZEP te Middelburg. Ook familieleden c.q. niet leden zijn vanzelfsprekend van harte welkom ! Eventuele afgelastingen zullen kenbaar worden gemaakt op de site (Deze worden dan gemeld in het hotnews in de kop van de tcwalcheren website).

HEEL ERG BELANGRIJK

4)Wilt u zelf naar een andere tocht in een bepaald weekend, heel erg tof. Bijvoorbeeld omdat voor u de andere dag in dat weekend beter uitkomt, of omdat u het leuker vindt een andere tocht bij te wonen. Geen concurrentie uiteraard. Zelfs prettig, want hoe meer leden er pedaleren in een weekend, des te beter. Gewoon even op de site reclame maken voor uw tocht (dan kan onder „menu beheer” —> „ad-hoc traningsronde”), de zaak organiseren en fietsen maar.

5)Bij vraagstellingen omtrent het bovenstaande of de toerkalender : Even informeren bij Tom Louwerse of Ronnie Krocké.

DE KALENDER ZAL UITERLIJK ZONDAG 9 OKTOBER 2016 WORDEN GEPUBLICEERD