Welkom op de website van toerclub Walcheren !


Bergen op Zoom 20 nov.

Begin forum > Mountainbiken > Bergen op Zoom 20 nov. 
Leen  Louwerse

Auteur: Leen Louwerse
lid forum
Aantal berichten: 82
21-11-2016 | Bergen op Zoom 20 nov.
Veldtoertocht te Bergen op Zoom

Zondag 20 nov. eerst Marcel opgehaald dan naar het Zep waar Raymond, Frans, Ronnie al stonden te wachten.
Het waait stevig en voorlopig is het koud maar droog, omdat er een afspraak niet helemaal klopte 8.40 naar Bergen Op Zoom vertrokken met Ronnie en Marcel aan boord.
Inderdaad stond Bert daar al te wachten, hij was rechtstreeks naar de start gekomen.
Ondertussen is het flink aan het stormen, wij vertrekken met wind tegen, het is een nieuwe route tegengesteld aan wat we voorheen daar meemaakten.
Niet erg om het glibberdijkje te missen. Ook de vuilnisbelt zat niet in de route, wij gaan door het veld meteen het bos in, daar een prachtige route ongekend mooie paden veel mooie tracks.
Marcel en ik willen vroeg naar huis en namen de 25 km route dachten we. De anderen een langere route dus die gingen in eigen tempo er vandoor.

Na heel veel mooie bergjes en prachtige bospaden komen we bij de stop en daar staat dan 27 km op de teller, we hebben kennelijk een bord gemist.
Toch lekker genieten, van het bos en de storm, de zon komt nog even en het blijft lekker droog de prachtige bospaden maken alles goed.
Het laatste stuk nog even op de kiezen bijten als we wind pal tegen krijgen op het laatste stuk.
Terug bij de auto staat er 38 km op de teller, is het 12.00 en zijn we dus keurig op tijd weer thuis.

Hoe Ronnie en de anderen het er af gebracht hebben weten wij niet maar wij hebben 100 procent genoten van deze meer dan 95 procent bostocht.

Leen
Kijk eens hoe ik ga!