Welkom op de website van toerclub Walcheren !


een keer op zondag trappen ?

Begin forum > Race- cq toerfietsen > een keer op zondag trappen ? 
Nog geen foto geplaatst

Auteur: Knud Goossens
forum
Aantal berichten: 7
06-05-13 | een keer op zondag trappen ?
[verplaatst]
Wie kan net als ik niet vandaag, za. 4-5, trainen maar zou wel morgen zo. 06-05 een stuk kunnen trappen, 09:30 uur Dorpsplein Koudekerke ? 
 Leen  Louwerse

Auteur: Leen Louwerse
lid forum
Aantal berichten: 82
08-05-2013 | een keer op zondag trappen ?
Zonder vooraf melden was ik daar.

Knud kwam op de klokslag half 10 en we besloten om de "zak"in te gaan.
Via Souburg en de zeedijk waar we aansloten bij een familie groep die daar geen bezwaar tegen hadden.
Na het motorcross terrein gingen wij rechtdoor naar 's Heerenhoek vandaar naar Driewegen, Kwadendamme, Eindewege en langs de Zwaakse weel over het Brilletjesdijkje weer naar 's Heerenhoek.
Het tempo lag voor mij hoog en op de terugweg langs de haven was mijn plaats aan het wiel.
Bij Souburg nog even brug wachten waarna we evn na 12 uur weer in Koudekerke aankwamen met 72 km op de teller, het was gezellig en voor herhaling vatbaar.

Leen L
Kijk eens hoe ik ga! 
Nog geen foto geplaatst

Auteur: Knud Goossens
forum
Aantal berichten: 7
18-05-2013 | een keer op zondag trappen ?
Aan alle liefhebbers:
Morgen, zondag 19 mei, geeft men volgens mij lekker fietsweer af .. Weer een idee om de dag goed te beginnen ?
Dorpsplein 09:30 uur ? Gerard wees vanochtend op een "groene pijlen route", staat al op het wegdek. Schijnt door Zuid-Beveland te leiden; ongeveer 100 km, zou voor ons kunnen beginnen omgeving Jacoba van Beierenweg (daar zag ik ook pijlen staan). Of is dat een beetje "te" voor de zondagmorgen ? Anders gewoon iets anders ..
groet 
Nog geen foto geplaatst

Auteur: Knud Goossens
forum
Aantal berichten: 7
19-05-13 | een keer op zondag trappen ?
Voor de trappers die nog wat energie over hebben is de "groene pijlen" route een aanrader... Je kunt halverwege nog kiezen; 80 of 120 km. Ik koos voor de 80, maar reed uiteindelijk precies 100 km. De pijlen staan heel netjes op het wegdek gespoten, misrijden is eigenlijk niet mogelijk. Om 09.30 uur van start vanaf Dorpsplein en de route opgepikt vanaf de Jacoba van Beierenweg. Begon met "kriskras Walcheren", daarna door naar Colijnsplaat. Was wel heavy (flink tegenwindje, eigenlijk tot aan Colijn). Daarna rechtsaf door naar Kats. Eindelijk wat zijwind. Als solorijder was dat heerlijk... Maar dan, wind in de rug, eigenlijk de hele terugweg; lekker stampen, beentjes opblazen, zo weer thuis. Nou ja, zo, toch nog een kleine 3,5 uur op de fiets, incl. kleine eet-, drink- en plaspauze. De trap op lopen is nu even niet echt lekker. Enfin, eigenlijk niets te zeuren; het weer was super, lekker constant zonnetje, flink windje, aangename temperatuur. Vanmiddag weer het energielevel op pijl brengen... Tot dinsdag en groet ! Knud